Möjlighet att ansluta sig till Gruppabonnemang genom Utby Fiber

Möjlighet att ANSLUTA SIG TILL GRUPPABONNEMANG med start 1 OKT. 2018
Denna information vänder sig till dig som idag har abonnemang INDIVIDUELLT VAL eller VILANDE anslutning genom Utby Fiber. Om du redan har gjort ett skriftligt VAL AV TJÄNSTELEVERANTÖR för start den 1 OKTOBER eller redan har gruppavtal med Com Hem eller Telia kan du också bortse från denna information.
Vi kommer nu att öppna för anslutning till nya gruppabonnemang genom Utby Fiber till både Com Hem och Telia. Övergången kommer att ske den 1 oktober 2018. Om du vill ha anslutning till ett av gruppabonnemangen så vill vi ha in din skriftliga anmälan SENAST 10 AUGUSTI 2018. Anmälningsblankett och mer information om innehållet i de två gruppalternativen kan erhållas från Lennart Olsson.
För din information och planering kan vi redan nu meddela att nästa gång vi kommer att erbjuda anslutning till gruppabonnemang blir med start 1 maj 2019 för Com Hem och 1 oktober 2019 för Telia. Med vänlig hälsning Lennart Olsson, sekr. Utby Fiber 076 7917345

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.